Friday, April 13, 2007

"Late night post"

Este aproape ora 12, hotarul dintre ziua de azi si cea de maine va fi atins in curand. Dar depasind momentul cu scurgerea inevitabila, inamovibila, hectica sau hoatica a timpului spre culmile infinite ale propriei inexistente, , sa revin la lucruri care tin de ultima perioada.
Vacanta de Pasti se termina peste 2 zile, cursurile incep in curand si se vor termina si mai in curand. De abia nu astept sa vina vara, nu... , nu pentru ca nu-mi plac vacantele, ci pentru ca o sa treaca totul prea repede, orice as face ca sa previn asta, si o ma trezesc peste cateva luni, ca iarasi timpul ma luat pe nepregatite si nu mi-am atins toate "obiectivele" pe care nici macar nu mi le reamintesc, incerc sa fac asta acum.... Hmm....
S-a facut ora 00.00, da, nu mi-am reamintit obiectivele, si nici nu mai vreau sa fac asta, poate ar fi mai bine sa le uit, asta daca le-am avut, daca nu atunci nu am pierdut nimic iar daca da atunci ce voi pierde voi afla intr-un tarziu apropiat.

Se pare ca de la un timp posturile mele au cam luat-o razna efectiv, nu prea mai imi vine sa scriu despre IT & Co. , mi se pare plictisitor, plat si lipsit de importanta si da, a-ti ghicit, iarasi blogul va lua o noua directie, una spre realmurile nemarginite ale propriei interpretari a vietii si a timpului in general, pentru ca asta imi ocupa momentele de singuratate pe care le am uneori, probabil ca este doar o perioada caracterizata de o stare ciudata, trecatoare, sau poate nu, dar faptul ca imi pot exprima gandurile aici, ca le pot disocia de o realitate intr-o alta, virtuala, are efecte interesante...Pt. postul urmator:


0 Comments:

Post a Comment

<< Home